Ιταλική γλώσσα

Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στην Ιταλία, στην ιταλική γλώσσα και στην εκμάθηση της...
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

venerdì 25 gennaio 2013

Film Italiani: Cornetti alla crema

Το Cornetti alla crema με ελληνικό τίτλο "έξω γκομενιάρης και στο σπίτι κερατάς" (πάντα πιο πικάντικοι ως Έλληνες) είναι μια κωμική ταινία σε σκηνοθεσία του Sergio Martino toy 1981.

Περίληψη έργου
Ο Domenico Petruzzelli είναι ράφτης ιερατικών ρούχων, συνεσταλμένος και τυπικός ζει με την γυναίκα του και τον γιό του τον Aristide. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό και οικογενειάρχη Domenico, παρουσιάζεται ο αδερφός του Cabriele Arcangeli, ο οποίος κατοικεί στο επάνω όροφο και είναι ένα είδος playboy αφού πραγματικά αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, πάντα για θεραπευτικούς λόγους όπως αναφέρει!
Σε κάποιο ταξίδι του o Domenico γνωρίζει την Marianna και αποφασίζει να προσποιηθεί τον εργένη ώστε να συνάψει σχέση μαζί της! Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Marianna τον επισκέπτεται ξαφνικά στην Ρώμη, εκείνος δανείζεται το σπίτι του αδερφού του και ο αδερφός του ξελογιάζει την γυναίκα του!


Παίζουν οι ηθοποιοί:
Gianni CavinaLino BanfiMarina BelliniArmando BranciaEdwige FenechSalvatore JaconoLuigi LeoniMarisa MerliniMaurizio TocchiMilena VukoticFilippo Evangelisti

Απλή γλώσσα και εύκολη ταινία! Καλή προβολή σε όλους και θα ήθελα τις κριτικές σας στα σχόλια!!


Nessun commento:

Posta un commento